• ثبت نام
سوئد مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل

بدون مدرک زبان و با بورسیه تحصیلات سوئد


گزینه جدید و کارگشا برای افرادی که مدرک زبان ندارند و می خواهند دوره زبان را داخل کشور سوئد بگذرانند ، این مورد برای افرادی که قصد ادامه تحصیل ، پیدا کردن کار و ... دارند مناسبترین درگاه ورود به منطقه شنگن است.

فرصت استثنایی

دوره زبان انگلیسی داخل سوئد بدون نیاز به ارائه مدرک زبان قبل از رفتن
مشخصات دوره:
1. طول دوره 6 ماه است
2. شروع دوره شهرویور و بهمن ماه
3. دانشگاه مورد تایید وزارت علوم ایران و سوئد
4. ویزای ۶ ماه شنگن multiple برای متقاضیان اخذ می شود.
5. ویزای همراه برای همسر و فرزند زیر 18 سال فقط با پذیرش یکی از والدین.
6. مدارک مورد نیاز یک قطعه عکس و کپی صفحه اول پاسپورت و ترجمه مدرک و ریزنمرات دیپلم و پیش دانشگاهی یا لیسانس
7. هزینه دوره تقریبا 40.000 کرون سوئد.
8.پذیرش و ویزای این دوره به صورات تضمینی به عهده شرکت میباشد.
9. بعد از اتمام یا در طول دوره می توانید دنیال کار بگردید  ( به منظور اقامت دائم ) یا برای ادامه تحصیل اقدام کنین.

متقاضیان می توانند این دوره را داخل سوئد گذرانده و برای ادامه تحصیل برای تحصیلات رایگان از کشورهای نروژ و فنلاند استفاده کنند

توجه** دانشگاه های کشور سوئد از ترم پاییز 2011 شهریه ای شده است.

اما متقاضیان لیسانس می توانند در بعضی از رشته های پر طرفدار مانند مهندسی های الکترونیک ، مکانیک ، صنایع و کامپیوتر و ...مبلغ حدودی 30 ، 000 کرون در ترم بپردازند.

و دانشجویان فوق لیسانس می توانند از فوق لیسانس های 1 ساله استفاده کنند که مزایای زیر را داراست:

1. مورد تایید وزارت علوم
2.طی کردن فوق لیسانس در عرض یکسال
3.کاهش شهریه ( زیرا دانشجو فقط یکسال هزینه می پردازد)
4.این مدارک برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر همه جا مورد تایید است
5.بعد از طی این مقطع زیرا دوره PhD کشور سوئد همچنان رایگان است می توانند ادامه تحصیل بدون هیچ شهریه ای بدهند.

**توجه **: اخذ بورس برای دانشجویانی که شرایط نمره زبان و معدل بالا دارند:

این افراد می توانند با بورسی که شرکت از دانشگاه اخذ می کند همچنان تحصیلات خود را رایگان طی کنند.

شما با هر شرایطی که هستین می توانین برای ارزشیابی پرونده خود با موسسه در ارتباط باشید.

دانشگاههای این کشور دارای بیش از 600 رشته در دوره های فوق لیسانس و 20رشته در مقطع لیسانس به زبان انگلیسی و مورد تایید وزارت علوم ایران و سوئد می باشند.

طول دوره های لیسانس 3 تا 4 سال و فوق لیسانس 1 تا 2 سال می‌باشد و تغییر رشته امکان‌پذیر و بین دانشجویان بسیار مرسوم است.

مزایای تحصیل در کشور سوئد:

1. تحصیل به زبان بین المللی انگلیسی
2.تحصیل در دانشگاه های بسیار معتبر و مورد تایید وزارت علوم (رتبه های زیر 100 در رنکینگ های بین المللی)
3.هزینه زندگی پایین نسبت به سایر کشور های اروپایی
4.سطح بسیار بالای زندگی و رفاه اجتماعی
5.داشتن اجازه کار در حین تحصیل
6.اخذ ویزای شینگن و امکان سفر به اکثر کشورهای اروپایی
 

تبلیغات

Copyright © 2014. رویال پاسارگاد - تحصیل رایگان | تحصیل سوئد | تحصیل رایگان فنلاند | تحصیل رایگان نروژ | تحصیل در مالزی | تحصیل در فیلیپین | تحصیل در انگلستان - Designed by Ali Tavana

S5 Box

ثبت نام

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.